Klubbens sponsorer

(003) Miniton 2-7 år
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Miniton:
Både børn og forældre er aktive, når de går til Miniton. Med redskaber som balloner, fluesmækkere og mini ketchere udvikler børnene hurtigt deres fornemmelse for spillet samtidig med, at de udvikler motorik, styrke og balance - og og først og fremmest har det super sjovt.
Miniton foregår de fleste søndage i Hornbæk skoles hal fra kl. 11.00 til ca 12.00 Både børn og forældre er aktive, når de går til Miniton. Med redskaber som balloner, fluesmækkere og miniketchere udvikler børnene hurtigt deres fornemmelse for spillet samtidig med, at de udvikler motorik, styrke og balance - og og først og fremmest har det super sjovt.
Lørdag 09:00-10:00 Hornbæk Skole, Skolesalen
Pris pr. rate  /  Årligt
500,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.09.2020.
5,00 kr.