Klubbens sponsorer

(001) Ungdom
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Hornbæk Badminton Klub findes et positivt læringsmiljø

Målet er at skabe et positivt læringsmiljø, hvor alle hjælper hinanden mod et fælles mål, nemlig at blive bedre! Det skal være sjovt og lærerigt at gå til badminton i Hornbæk!
Det er sjovt at føle at man bliver bedre, og pludselig kan en masse, man ikke kunne tidligere. Vi skal skabe et rum hvor succesoplevelserne trives og vokser sig til flere og større meriter.

Ungdom 001
Hold 1
Målsætning for begyndere/let øvede
På denne træning vil spillerne bliver introduceret til og arbejder med de mere grundlæggende facetter indenfor badminton. Det skal være sjovt at lære at spille badminton i Hornbæk.
Foruden det tekniske vil der på disse træninger blive fokuseret ekstra meget på, at skabe et trygt træningsmiljø, hvor man føler sig godt tilpas samt bliver integreret i Hornbæk Badminton.

Ungdom 002
Hold 2
Målsætning for øvede/meget øvede
Denne træning er forbeholdt plads til spillere som har ambitioner om at præstere indenfor badminton. Der vil dog også være plads til spillere som blot spiller for motionen og hyggens skyld.
For at tilgodese alle spillere på disse træninger vil der blive differentieret således, at de ambitiøse vil få mulighed for, at arbejde med udvidet trænerfokus, imens ”motionsspillerne” vil få lidt mere spilletid.

Ungdom 003
Miniton
Som ungdomsspiller i Hornbæk Badminton har du mulighed for at deltage i træning på flere forskellige dage. Se nedenstående skemaer. Derudover har du muligheden for at deltage i holdturneringer og åbne turneringer rundt omkring i landet. Vores Træner om mandagen er: Klavs Ahlberg Vores trænere om onsdagen er: Mikkel Riis Klausen
Tid/Sted
Mandag 16:00-18:00 Hornbæk Hallen, Badminton Onsdag 16:00-18:00 Hornbæk Hallen, Badminton
Pris pr. rate  /  Årligt
1050,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.09.2020.
525,00 kr.