Klubbens sponsorer

Facebookgruppe

Hvis du vil følge med i hvad der foregår i Hornbæk Badminon, så hop ind på facebook og anmod om at blive medlem af vores offentlige gruppe Hornbæk Badminton. Følg linket til vores Facebook-side

Opkrævning af kontingent for sæsonen 2019/20
  • Kontingentet for den kommende sæson opkræves 02/9-2019 – det sker ved en automatisk hævning på jeres tidligere oplyste betalingskort.

• Alle vil blive varslet 10 dage før på sms og mail om den automatiske opkrævning.

• Hvis man siden sidste indbetaling har skiftet betalingskort, vil man blive varslet om at opdatere sine kortoplysninger inden opkrævningen. Man skal følge det fremsendte link til opdatering af ens kortoplysninger på ens personprofil på klubbens hjemmeside

• Hvis man ikke ønsker at være medlem i den kommende sæson, er det vigtig at give klubben besked før den 02/9 2019 ellers vil i fejlagtigt blive opkrævet kontingent. Kontakt Henrik på mail hornbaekvand@mail.dk

• Alle banelejere er forhåndsreserveret en bane i det samme tidsrum som sidste sæson – medmindre man selv aktivt melder sig ud. Margit Fritzbøger står som i tidligere sæsoner for at rotere spillerne mellem banerne internt på de enkelte timer, så ingen har yderbaner flere sæsoner i træk.

• Ønsker du, at melde dig ind i badmintonklubben - tilmelde dig hold - leje bane, så skal du kontakte Henrik Fritzbøger på mail hornbaekvand@mail.dk før tilmelding.

På vegne af bestyrelsen,