Klubbens sponsorer

Følg os på Facebook

Scan QR-koden og få de seneste opdateringer fra vores Facebookside.


Pensionistspil torsdag morgen

Badminton er én af de sportsgrene som man kan spille ligegyldigt hvilket årstal, som står på ens fødselsattest… Bevares det er måske ikke alle hjørner, der dækkes og ej heller tempoet som er det vigtigste mere, men det er det SOCIALE til gengæld! 

 

Så har du spillet badminton en gang for længe siden, eller har du aldrig prøvet det, men bare har lyst til at være en del af et hold og få noget motion, så kom ned i Hornbæk hallen hver torsdag kl. 09.00. Vi startede op første gang d. 25. aug.

Hvis du har lyst til at høre mere er du meget velkommen til at kontakte Kurt Hvid tlf. 2360 5488, som er tovholder på holdet. 

 

De glæder sig til at se nye ansigter


Udmeldelser 

Udmeldelser af klubben skal ske ved at kontakte vores kasser, Henrik Fritzbøger, direkte på mail 'hornbaekvand@mail.dk'


Køb klubtøj til en favorabel pris!
Vi er i Hornbæk Badminton glade for at have indgået et samarbejde med vores hovedsponsor RSL, hvor det er muligt at købe klubtøj til en favorabel pris. Her kommer en guide til, hvordan i får fat på de gode tilbud. Et oplagt valg til en god gave!

1. Gå til google.com, og søg på "Club in Shop". Vælg "Bestil Klubtøj Club-in-Shop - Rsl.dk" (rsl.dk/shop/shopishoplogin/)

2. Log herefter ind med Hornbæk Badmintons login:

Brugernavn: hornbæk
Kode: RSL

3. Her kan man se sidste dato for bestilling og forventet leveringsdato.

RSL Her kan du finde: logud Hornbæk Badminton Kære Hcynbæk Badminton medlem. Velkommen til Club-in-Shop. hvor alle klubtpns medlemmer kan tpstille klubbeklædning. inkl. 0,00 DKK Du skal bestille før nedenstående dato: 27 11 05 34 Levering forventet omkring d. 21-02-2022 BEMÆRK. Leveringen sker til klubben. såfremt andet et aftalt  

4. Shop amok til gode priser!

 -Tøjet bliver leveret til vores næstformand (Klavs) omkring den forventet leveringsdato. Kontakt ham på ahlberg.klavs@gmail.com og aftal, hvordan tøjet skal udleveres. 

God fornøjelse!